dijous, 12 de febrer del 2015

Última hora

PROBLEMES AL NEUTROGENA

El Neutrogena es dirigeix a Nova Zelanda per a una parada tècnica

..En els últims dies hem tingut un problema, que és que no funcionava bé el sistema de càrrega, no sabem si per un problema dels alternadors o del motor principal, i avui el motor ha deixat de funcionar. Hem estat provant diferents alternatives, però ha d'haver-hi un problema elèctric o alguna cosa, no sabem si és en una part mecànica o electrònica, però no ho hem pogut arreglar. El motor no funciona, no fa funcionar els alternadors i aquests no carreguen les bateries. L'alternativa era seguir navegant en el Pacífic sense cap tipus d'electrònica i conduint a mà, o bé parar a Nova Zelanda i arreglar-ho”.
“Ara intentem fer funcionar l'hidrogenerador –ha prosseguit l'experimentat navegant barceloní-, però és delicat perquè a grans velocitats i amb onades no es pot portar. Ara més que carregar el que fa és mantenir les bateries al mateix nivell per poder fer aigua [amb la potabilitzadora] i mantenir l'electrònica al mínim. Tenim 500 milles fins a Nova Zelanda, esperem que aguanti fins allà”...


Guillermo Altadill
José Muñoz



2 comentaris:

  1. NOOOOO. Amb aquest incident Gaes esta just darrera de Neutrogena. Ara Chemines està en primera posició amb molta avantatja.

    ResponElimina
  2. Jo no segueixo el Neutrogena, però crec que tenen un gran equip. Estic segur que després d'aquesta parada arribaran amb més força a la baralla del lideratge.

    ResponElimina