dijous, 15 de gener del 2015

FINS AVIAT HUGO BOSS!

FINAL TRIST PER UNA FEINA BEN FETA!

Avui llegíem la notícia només començar la feina.
Els grups que seguíem aquest equip ens hem quedat fora de joc, literalment.
No ens ha costat gens posar-nos a la pell de l'Àlex i el Pepe.




L'Hugo Boss es retira i es dirigeix a Salvador de Bahia a motor 
http://www.barcelonaworldrace.org

El britànic Alex Thomson i l'alacantí Pepe Ribes, skippers del vaixell Hugo Boss de la Barcelona World Race, van perdre el seu pal aquesta nit a les 21:02 GMT. El vaixell navegava de través en condicions moderades quan va haver-hi una fallada de l'aparell i el pal va caure per la borda i es va trencar.

Això significa que abandonaran la seva participació en la Barcelona World Race 2014-2015. Els skippers i l'equip de terra estan avaluant en aquests moments com portar el vaixell al punt de recalada més proper, que probablement sigui Salvador, al Brasil, la qual cosa suposa una considerable distància respecte a la posició actual del vaixell.

NOTÍCIES GEN. 15, 2015 02:14
Stewart Hosford, Managing Director de Alex Thomson Racing dijo esta noche: “Tras un comienzo tan prometedor de la Barcelona World Race, esto es un gran shock. Nos hemos estado preparando para esta regata durante más de un año, pero desafortunadamente en la vela oceánica este tipo de averías suceden a veces. Ahora sólo quiero que los skippers se pongan a salvo y reconocer que ellos y el equipo están muy disgustados por lo que ha pasado, y agradecer a nuestro equipo y a nuestros partners por su apoyo. Alex y Pepe estaban haciendo un trabajo soberbio en esta regata y tras haber hab lado con ambos, puedo decir que están desolados porque este fallo del aparejo haya terminado con su regata”.
Stewart Hosford, Managing Director d'Alex Thomson Racing, va dir aquesta nit: “Després d'un començament tan prometedor de la Barcelona
 World Race, això és un gran xoc. Ens hem estat preparant per a aquesta regata durant més d'un any, però desafortunadament en la vela oceànica aquest tipus d'avaries succeeixen de vegades. Ara només vull que els skippers es posin fora de perill i reconèixer que ells i l'equip estan molt disgustats pel que ha passat, i agrair al nostre equip i als nostres partners pel seu suport. Alex i Pepe estaven fent un treball superb en aquesta regata i després d'haver parlat amb tots dos, puc dir que estan desolats perquè aquesta fallada de l'aparell hagi acabat amb la seva regata”

 Diu Guillermo Altadill 
( Neutrogena):

"Alex y Pepe son adversarios, hemos luchado con ellos y competido en el agua, pero queríamos que fuera hasta el final hasta la línea de llegada. Porque cuando un adversario se va, significa que queda uno menos que puede ayudarte cuando las cosas se ponen feas. La historia de las regatas oceánicas se escribe con rescates épicos y solidarios de un competidor al otro; y si no que se lo pregunten al propio Alex o a Jean Le Cam: Fueron sus propios contrincantes y a la vez amigos los que les sacaron de las garras del adversario con el que tenemos que competir del primero al último, el Océano y sus fuerzas."

"...os echaremos de menos, hoy nos sentimos un poco más solos"


Àlex Thomson
Pepe Ribes








                       ÀNIMS!

2 comentaris:

  1. Quina mala sort, per part de l'equip Hugo Boss de Pepe i Àlex.
    Que tingueu més bona sort la proxima regata.

    ResponElimina
  2. Va ser una llàstima que amb la regata que estaven fent, i desprès de haver-se preparat molt bé, haguessin d'abandonar. Ha de ser molt dur.

    ResponElimina